Каратето се претстави пред олимписките челници за Олимпијадата во Токио 2020-та!

Karate demonstracija vo Tokio 2

karate demonstracija vo Tokio 2

Денес во Токио (Јапонија ) имаше презентација на номинираните спортските федерации кои сакаат да учествуваат на Олимписките игри 2020 година во главниот град на оваа земја. Светската карате федерација (ВКФ) утрово последна се претстави со карате демонстрацијата.

karate demonstracija vo Tokio

ipon.mk

print