Каин Веласкез атрактивен во про-врестлинг, чека уште два настапи

Каин Веласкез дебитираше како кечер на ТрипеМанија 27 во Мексико Сити.

Поранешниот шампион во тешка категорија на УФЦ, кој носеше маска, учествуваше во таг-тимот со Коди Родос и Психо Кловнот против Тексан Јуниорс и Таурус, на кои им се придружи и мистериозен партнер.

37-годишниот Американец по потекло Мексиканец имаше многу добро деби, правејќи и некои акробатски елементи.

Засега, Веласкез планира паралелно да ја продолжи кариерата и во УФЦ и во про-врестлинг (борење).

„Мојот договор со УФЦ ми дозволува да ги работам двете работи. Можам да продолжам да се борам додека сакам и можам да се борам сè додека сакам. Што се однесува до борењето, сигурен сум дека ќе направам уште два настапи по Триплеманија “, рече Веласкез.

print