И судијата не знаеше што прави по двојниот нокаут! (ВИДЕО)

Меч поради која португалската ММА организација „ECE“ уште повеќе е популарна…

А за тоа се заслужни се Едер Лопез и Диого Невеш во една неверојатна пресметка.

Сето тоа се одвиваше кон средината на првата рунда, двајцата борци беа офанзивни.

И двајцата тргнаа во напад, во ист момент се нокаутираа и завршија на подот.

Судијата во прв момент не знаеше како да реагира, но само после неколку секунди стана и замина во аголот, додека на Невеш му се укажуваше лекарска помош и за победник беше прогласен 21-годишниот борец, Лопез.

https://twitter.com/MikeyThomasMMA/status/1200811255617015809?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1200811255617015809&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.slobodenpecat.mk%2Fshto-da-pravi-sudijata-vo-isto-vreme-se-nokautiraa-video%2F
print