И официјално Белатор и Ризин ќе прават голем настан на крајот на годината

Белатор и Ризин официјално објавија дека ќе имаат заеднички настан на 29 октомври во Јапонија. Легендарниот Федор Емелијаненко ќе биде голема ѕвезда што ќе се бори во главната борба. Нобујуки Сакакибара ги сподели вестите на социјалните мрежи и најави дека ќе има прес-конференција на која ќе присуствуваат Скот Кокер и Федор Емелијаненко.

Прес-конференцијата се очекува да се одржи денес и ќе даде поголема сознанија за настанот. Неколку борци се кандидати за противник на легендата, меѓу кои и Џош Барнет и Квинтон Џексон. Претходно денес, Антонио Силва исто така изрази желба да се бори против Федор.

„Белатор пристигнува во Јапонија на 29 декември на историски настан. Ќе направиме итна прес-конференција со Скот Кокер и Федор Емелијаненко. Се надевам дека можеме да ве возбудуваме со возбудливи вести. Погледнете ја прес-конференцијата што ќе се одржи за неколку часа“, напиша Сакакибара на социјалните медиуми.

Погледнете ја и прес-конференцијата:

print