Ирци го имитираа Мек Грегор на улица, а што добија не можеа и самите да веруваат (ВИДЕО)

irci-mekgregor-imitiranje

Конор Мек Грегор стана вистински хит во родната земја Ирска, поради едно видео кое експресно се прошири на интернет.

Двајца обични ирски момци се обидуваа да ги имитираат потезите кои Мек Грегор ги прикажува во октагонот, но она што добија како изненадување е навистина еднакво на невозможно. Додека двајцата беа снимани од својот пријател на улица, покрај нив застана еден црн џип, а во него верувале или не беше Мек Грегор кој ги поздрави своите соиграѓани и ги поддржа за уличниот перформанс.

https://twitter.com/intent/follow?screen_name=lmScampi

Two lads mocking Conor McGregor on the streets of Dublin last night and this happens……..

print

Можеби ќе ви се допадне...