Импресивна аикидо демонстрација на Стивен Сигал (ВИДЕО)

Stiven Sigal

Аикидо демонстрација на Стивен Сигал на Меѓународниот фестивал по борбени вештини во Астана.

Погледенте ја!

https://youtu.be/Vaj2FRze2uk

print

Можеби ќе ви се допадне...