Имер Кадриовски обезбеди комби за БК Лирија

Претседателот на БК Лирија обезбеди комби за клубот од марката „фолксваген“ за да може борачите нашиот клуб да патуваат полесно на домашните и меѓународните натрпревари.

Ова е добар почеток за претседателот Имер Кадриовски кој неодамна беше избран на оваа функција. Инаку Кадриовски е поранешен борач, а сега бизнисмен кој тргува со овошје во Германија.

Со овој подарок на борачите на Лирија им се поедноставуваат патувањата.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...