Иле Ристески се уште „лета“ како змеј!

Ile Ristevski leta

Нашиот познат кик боксер, Иле Ристески, и како тренер покажува дека се уште е во добра форма. На сликава се гледа еден мајсторски удар  во стилот на Жак-Клод ван Дам.

Повеќе од сигурно е дека неговите ученици има што да научат за овој спорт.

ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...