Златева и Кочубов најуспешни каратисти на КК Партизан – Штип

partizan stip vranje 2016

Еден од најстарите и најдобрите карате клубови во Македонија Партизан од Штип ги прогласи најдобрите каратисти за 2016 година.

Најуспешни за  2016 година по категории се:
Симона  Златева и Михаил Кочубов – сениори
Ристе Гиев – сениори-кати
Тамара Доневска- јуниори
Леонид Трајков.

Најредовен на тренинзи во 2016 година е Љупчо Ценовски со 165 тренинзи.

Прогласените членови на КК Паризан добија дипломи и пригодни поклони.

print

Можеби ќе ви се допадне...