Заеднички тренинг на Кро Кап и Стипе Миочиќ (ВИДЕО)

kro-kap-borba-miocik

Стипе Миочиќ престојот во Хрватска го икористи за посета Мирко Филиповиќ.

Двоецот одработи и заеднички тренинг  во салата на Кро Кап.

ВИДЕО.

print

Можеби ќе ви се допадне...