Ефектна ММА победа на Алириза Арапоски против Русинот Оздиханов (ФОТО/ВИДЕО)

Алириза Арапоски во втората борба во ММА славеше против Русинот Али Турпал Оздиханов на настан во Белгија.

Арапоски го совлада Оџиханов со задушување в втората рунда. Алириза тргна агресивно, проба да зададе удар со нога, но веднаш помина на неговата посилна страна, го фрли противникот во пратер и за кратко време ја зврши борбата.

Тој најавува успешна ММА кариера и за тоа упатува голема благодарност до неговиот татко Елведин Арапоски и спонзорите.

Aliriza Araposki step on the ring

Publicado por Uskana Martial Arts Academy Kërcova/Kicevo em Sábado, 7 de dezembro de 2019
print