Ексклузивно со Масао Кагава: Каква е судбината на каратето?

Kagava i Jas

Дали каратето ќе биде олимписки спорт?

Ќе има ли промена на правилата?

Кои карате организации се вклучени во преговорите за ОИ?

Ова се само дел од одговорите што ги даде господинот Масао Кагава ексклузивно за ipon.mk.

Се ќе дознаете во утрешнето интервју!

print

Можеби ќе ви се допадне...