Единствената вистинска борба на Брус Ли (ВИДЕО)

Познавачите тврдат дека ова е снимка од единствената вистинска пресметка на легендарниот Брус Ли. Противник му е Тед Вонг, еден од најнадежните кунг-фу борци во тоа време. По ваква смирена супериорност, тешко се наоѓале предизвикувачи.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...