Еден од најдобрите таеквондо мајстори во светот Ким Унг Чол викендов ќе одржи семинар во Охрид

Викендов во Лескоец – Охрид, се одржува „Национален технички таеквондо ИТФ семинар“ под раководство на еден од најдобрите мајстори во светот професор гранд мастер Ким Унг Чол, носител на црн појас 9 дан.

Чол е претседател на Комисијата за организирање на натпревари во ИТФ од Северна Кореја. Тренинзите ќе се одржат во Домот на културата во Лескоец во сабота 10:00-12:00  и 17:00-19:00 часот, а во недела од 10:00-12:00.

print