Егоров поразен во четвртфиналето на ЕИ во Минск

Откако обајвивме дека Владимир Егоров (-57 кг) ја забележа првата победа на Европските игри во Минск за Македонија во борење слободен стил против Италијанецот Џиви Давидови со 3-2, стигна уште ладен туш.

Егоров во четвртфиналето налета на квалитетниот Махир Амирарсланов од Азербејџан и загуби со 4-0.

Бидејќи имаше недоразбирање дали има репасаж или не, сепак нашиот борач ќе се бори во репасаж, затоа Азербејџанецот се пласира во финалето.

print