Дрим седум од седум на турнирот во Ниш (ФОТО)

Drim na nIs 2016

Џудистите на Дрим од Струга освоија седум медали со седум натпреварувачи на Меѓународниот турнир „Ненад Цветковиц – Цвеле“ во Ниш.

Drim postrojuvanje Nis 2016

Медали за ЏК Дрим освоија:

1.Божидар Донески -38 кг 2003 злато

2.Христијан Глигороски -66 кг 2004 злато

3.Марко Донески -28 кг 2003 бронза

4.Андреј Велјаноски -34 кг 2004 бронза

5.Андреј Симоноски -38 кг 2004 бронза

6.Христијан Тодев -60 кг 2002 бронза

7.Димитар Донески -60 кг 2004 бронза.

Drim borba nis 2016

Ipon.mk/В. Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...