Државно првенство во борење за У-15 и јуниори во Прилеп

Денеска во Прилеп се одржува Државното првенство во борење слободен стил и борење за жени во У-15 и јуниори.

Првенството се одржува во салата на ОУ „Добре Јовановски“ со почеток во 11 часот.

print