Директорот на АСМ, Марјан Спасески, имаше состанок со претсваници на спортските федерации (ФОТО)

Spaseski so federciite Faton i Dule

Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Марјан Спасески и државниот советник за спорт, Александар Пујовски, остварија средба со националните спортски федерации. 

Spaseski sostanok so federciite Faton salihu

Цел на средбата беше моменталните и идни активности на федерациите, како и нивните барања, потреби и евентуални нерешени прашања во насока на развој на спортот.

Од боречките федерации на состанокот присуствуваа Боксерската федерација и Џудо федерацијата на Македонија.

Saseski sostanok so fedraciite

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...