Две сребра и четири бронзи за Бучим во Катунци – Бугарија

Млaдите борачи на Бучим освоиja 2 сребра и 4 бронзи на Меѓународниот турнир во катунци-Бугарија, каде што настапи со 12 момчиња и 2 девојки.

Сребрени медали освоија Михајло Илиев.и Мехмет Усинов, а бронзи Стефан Димитров, Димитар Тимчев, Благица Тодорова и Зорица Јованова.

На турнирот уште настапија и Спасе Илиев, Никола Танев, Арон Николов, Илија Атанасов, Ристе Ставрев, Стефан Митев и Ѓоргиев Ѓорги.

print