Двајца боксери на БК Шкупи на турнир во Драч-Албанија

Викендов младите боксери на БК Шкупи Хурмет Јонузи и Ардијан Аземи ќе учествуваат на боксерскиот турнир организиран од БК Теута од Драч, Албанија.

На турнирот ќе учествуваат млади боксери од Албанија,Косово и Македонија.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...