Дарен Тил восхитен од руска продвачка нокаутер (ВИДЕО)

Британскиот УФЦ борец, Дарен Тил, сподели забавно видео на Инстрагарм од мала продавница во рускиот град Гус-Хрустали.

Продавачката со неколку удари го нокаутира посетителот, кој, пак, неколку пати му ја удри главата во фрижидер на друг човек.

View this post on Instagram

Play with feathers get ye arse tickled

A post shared by Till (@darrentill2) on

Видеото стана многу популарно на социјалните медиуми, а на профилот на Дарен Тил го видоа преку 650.000 луѓе.

.

print