Даниел Стфановски загуби на поени од Јанг Жу

Македонскиот воин Даниел Стефановски (-80 кг) загуби на поени од Јанг Жу од Кина Кунлун фајт 76 пред 30-илјадната публика.

„Ја изгубив борбата на поени. На 10 дене пред мечот имав тежок грип и бактерија во крвта. Тоа ми зема многу од силата. Но, тоа е тоа, изгубив и гледаме напред за другиот меч. Во Кина ќе имам друга прилика, како што стојат работите на крајот на ноември, повторно на Кунлун Фајт“, изјави за Ipon.mk, Даниел Стефановски.

print

Можеби ќе ви се допадне...