Даниел Стефановски меѓу великаните на нокаутите во К-1 и ММА (ВИДЕО)

Во едно видео направено за најспекаткуларните нокаути во ММА и К-1 меѓу познатите имиња од светот се најде и нашиот Даниел Стефановски со неговата позната изведба на летчкото колено.

Видеото до сега има 15.382.643 прегледи.

Shadow Realm

Fighters Who Got Knocked In To The Shadow RealmFrom MMA & K-1

Posted by MMA Videos on 2017 m. spalis 12 d.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...