Даниел Стефановски и Бени Османоски се „Подготвени за војна“

На 20 октомври „Подговете се за војна“ ќе се случи големото македонско дерби во К-1 меѓу Даниел Стефановски и Бени Османоски во Швајцарија.

Тие ќе се сретнат на настанот во Шлирен, Цирих, на Рејди фор вор.

Информацијата ја соопшти менаџерот Мирко Кун.

Инаку Даниел Стефановски речиси една година инсистира на оваа пресметка, но Бени Османоски сметаше дека не време тие двјацатада се борат.

Ipon.mk

print