Даниел Кормиер: Губев само од еден измамник!

Во интервју за УФЦ Тунајт, Даниел Кормиер се осврна на неговите единстевни два порази и тоа од еден човек – Џон Џонс.

Кормиер првата ја загуби со судиски одлука, а во реваншот кој заврши со ужасен технички нокаут, беше прогласен за „без одлука“, поради присуство на стероиди во крвта на Џонс.

„Изгубив само два натпревари во мојата кариера, но загубив од измамник. Нема да се лажиме. Ако сум во студиото и со костум, ќе бидам почитуван, но сега сум со маица на грб и сум борец. Изгубив од измамник“, констатираше вториот борец кој успеал истовремено да стане шампион во две категории на УФЦ.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...