Далибор Богданов и Един Дураковиќ на Париз самбо Гранд при 2018

Един Дураковиќ (100 кг) и Далибор Богданов (68 кг) ќе настапат на Париз самбо Гранд при 2018 во спорт самбо.

Нивните борби на програмата се утре.

Тренерот Славчо Тодоров се надева на солиден настап.

Ipon.mk

print