„Господарката на фитнесот“ со најдобар задник се враќа во УФЦ

Александра Албу, најдобрата руска боксерка, која се натпреварува во УФЦ наскоро се враќа во кафезот. Таа импресивен скор од десет последнивателни победи за две години.

Покрај успесите во рингот внимава и на своето тело и ја нарекуваат „господарка на фитнесот“.

Александра обожува и да објавува разголени фотографии на социјалните мрежи, а мажите се радуваат.

print