Големиот Александар Македонски ја извојува 4-тата победа и е без пораз во УФЦ (ВИДЕО)

Големиот Александар Македонски/Волкановски ја забележа четвртата победа во низа во УФЦ на настанот што утирнава заврши во Перт Австралија.

На големо задоволство на македонската публика Волкановски злавеше со прекин во втората рунда против Џереми Кенеди. Александар тргна жестоко и го собори Кенеди при што од доминантна позиција го опсипа Кенеди со удари со што го принуди судијата да ја прекине борбата.

Ова значи дека Волкановски веќе ќе се замеша, впрочем, и како што побара, во борбите со најголемите кои ќе му овозможат да се замеша во борбата за титулата.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...