Големата преселба од Форца во Кеикс (ФОТО)

Во преодниот рок за каратисти се случи големата преселба на членови на КК Форца, при што седумина преминаа во Кеикс, а двајца во Гладијатор од Велес.

Кеикс се засили со Сајра Морина, Мевлуд Мемеди, Јусра Адеми, Јасин Османи, Арта Буши, Јанина Дардишта и Јон Дардишта. Додека во Гладијатор преминаат братот и сестрата Марко и Марија Бунтевски.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...