„Гази Баба опен 2016“ на 2 април

Gazi Baba plakata 2016

На 2 април ќе се одржи најголемиот карате турнир во нашата земја од Меѓународен карактер „Гази Баба опен 2016“ во организација на КК Тигар од Скопје.

На турнирот ќе настапат натпреварувачи од 12 земји, како Словенија, Србија, Косово, Бугарија, Хрватска,  Косово, Црна Гора, Романија, Украина, Грција, Австрија, Бугарија и Македонија.

Се очекува да настапат преку 700-800 натпреварувачи.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...