Во Чаир ќе се формира нов карате клуб?

Неофицијално се зборува дека во Општина Чаир ќе се формира нов карате клуб во кој ќе бидат вклучени проверени карате работници.

Фондот на каратисти ќе се направи од неколку скопски клубови.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...