Во Скопје Балканско самбо првенство за кадети

На 28 септември во Скопје ќе се одржи Балканско првенство во самбо за кадети.

Борбите ќе се одржат во малата сала на Спортскиот центар „Борис Трајковски“.

Се очекува на првенството да настапат над 100 спортисти од сите балкански држави.

Според претседателот на Самбо федерацијата на Македонија, Ердал Факиќ, ова е подготовка за поголем настан.

Балканско првенство по Самбо за Кадети🇲🇰🇲🇰🇲🇰 Скопје🤼‍♂️🏆28.09.2019 Во малата Сала во. Борис Трајковски

Posted by Edo Edo Edo on 2019 m. rugsėjo 16 d., pirmadienis
print