Во сабота се одржува „Фунакоши Гичин опен 2018“

Во сабота во Скопје се одржува Меѓународниот карате турнир „Фунакошки Гичин опен 2018“.

Турнирот што го организира Карате клубот Фунакоши Гичин ќе се одржи во спортската сала на ОУ „Круме Кепески“.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...