Во недела се одржува Изборното првенство за У-15 и јуниори (мажи и жени)

 

Во недела во Студеничани – Скопје ќе се одржи Изборното првенство во борење во слободен стил и борње за жени У-15 и јуниори/јуниорки.

Првенството ќе се одржи во салата на ОУ „Наим Фрешери“ со почеток во 11 часот.

print