ВИДЕО најава за реваншот на Верховен и Хари

Глори објави видео најава за реваншот меѓу  Рико Верховен и Бадра Хари.

Првакот на Глори во тешка категорија втор пат ќе се бори против Мароканецот на 21 декември во холандскиот Арнхем.

Во првата борба во декември 2016 година во Германија, Верховен победи со прекин во втората рунда откако Хари ја повреди раката.

print