„Вечната пролет“ на кунг фу-то во Македонија! (ВИДЕО)

„Вечната пролет“ на кунг фу-то.

Погледенете го овој прилог за нашите кунг фу мајстори и за древаната вештина и за тоа кој е Брус Ли.

KUNG FU

Ни дојде идеја да повежбаме малку Кунг фу, па затоа отидовме во Wing Chun Club "Вечна Пролет". Тука се негува една од најмладите боречки вештини, традиционалната Винг Чун. 😀

Geplaatst door Информа op maandag 12 juni 2017

.

print

Можеби ќе ви се допадне...