Величенствена демонстрација на Стивен Сигал и Игор Петровиќ во Москва (ВИДЕО)

Screenshot 2015-11-11 10.16.09

Погледнете една убава деомснтрација на аикидо и реално аикидо која неодамна се случи во Москва со Стивен Сигал и Игор Петровиќ.

https://youtu.be/Dxwmdf1w4fM

print

Можеби ќе ви се допадне...