Васо доби своја рап песна – „Психопат“ (ВИДЕО)

Популарниот црногорски ММА борец, Васо Бакочевиќ, доби своја сопствена песна. И само неколку дена пред големиот натпревар против Бугаринот Живко Стоименов на Мегдан III во Нови Сад.

„Писхопатот“ го опеа раперот Лестра, а песната се вика „Психопат“.

Целото видео кое е нешто повеќе од три минути можете да го видите под овој текст.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...