Васо Бакочевиќ поразен во Абу Даби

vaso bakocevic abu d

Васо Бакочевиќ (09/01/21) се бореше на „Абу Даби воини 3“ настанот против Вејлон Лоу (16-7-1NC).

Американецот (34) го победи со едногласна одлука на Црногорецот. Лоу на мерењето за мечот во лесна категорија беше дури 4 килограми потежок и 20 проценти од неговата плата ќе оди кај противникот.

Бакочевиќ со овој поразо ја прекина низата од пет последователни победи.

print

Можеби ќе ви се допадне...