Бугаенко го совлада Ел Гауја, победи на Стацуренко и Рогава на АЦБ (ВИДЕО)

Промоцијата АЦБ во саботата во Москва го одржа својот десети кик бокс настан.

Во главната борба на вечерта Александар Стецуренко со технички нокаут во втората рунда го победи Белгијанецот Закариј Баитар. Борбата е прекината поради повредата на ногата на Баитар.

Во силен меч до 85 килограми Игор Бугаенко на поени го совлада Хичам ел Гауја.
Цотне Рогава со летечко колено во третата рунда го нокаутира Владимир Ток.

Дел од настанот е посветен на пресметрката Русија – Кина.

АЦБ КБ – 10:

77 кг Александар Стецуренко – Закарија Баитар (ТКО, Р2)
85 кг Игор Бугаенко – Хичам ел Гауја (со одлука на судиите)
70 кг Вадим Давидов – Џанг Рен (со одлука на судиите)
+95 кг Цонте Рогава – Владимир Ток (КО, Р3)
95 кг Бејбулат Исаев – Хао Гвангхуа (со одлука на судиите)
70 кг Рашид Салиховдеф – Ли Јанкун (со одлука на судиите)
65 кг. Никита Суровежин – Лиу Килијанг (со одлука на судиите)
65 кг Чен Венде – Марат Кичинханов (КО, Р2)

.

print

Можеби ќе ви се допадне...