Буакав славеше во Патаја против незгодниот Французин (ВИДЕО)

Буакав Банчамек беше главната ѕвезда на настанот Ол стар фајт (All Star Fight) во Патаја.

36-годишниот тајландски борец во мечот по мај тај правилата се бореше против Гаетан Дамбо.

Значително повисокиот Французин се покажа како многу незгоден противник и како ривал кој однапред не го запиша поразот, така што двократниот победник на К-1 МАКС мораше да изнаработи за победа со едногласна одлука на судиите.

.

print