Буакав го уништи Данецот Ларсен (ВИДЕО)

Буакав Банчамек покажа дека сè уште може да биде исклучително убоит кога ќе има предизвик.

36-годишниот Тајландец на Ол стар фајт во Пукет се бореше со Никлас Ларсен во меч по мај тај правилата.

Данецот на мерењето му се внесе лицето на Буакав, а овој не го заборави тоа.

Во рингот го видовме во агресивно издание кое ретко се гледа во последните години.

Поранешниот борец на Глори првото броење го имаше по фрлањето. Наскоро доби тежок заден директ и беше донесен во аголот од кој по серијата удари се спаси со бегање, но само за кратко, бидејќи судијата повторно му броеше. Мечот само за кратко беше продолжен, па судијата во втората рунда го спаси Данецот од понатамошен ќотек.

Buakaw vs Niclas (full fight )HD All Star Fight Phuket 27 Jan 2019

Buakaw vs Niclas (full fight )All Star Fight Phuket 27 Jan 2019

Posted by ALL STAR FIGHT on 2019 m. sausio 27 d., sekmadienis

.

print