Брутален нокаут во стилот на Мортал комбат го прати мај тај борецот во несвест (ВИДЕО)

Тајландскиот кикбоксер Сиа Петчанпапачај го удри сонародникот Чор Руншанча во стил кој потсетува на видео-игрите. Петчанпапачај искористи моќен удар во воздухот, кој потсетува на ликот Лиу Кан од популарната игра Мортал комбат. Рунгссанчаи не успеа да го блокира нападот и се најде во несвест на рингот.

Мортал комбат, заедно со Стрит фајтер, е најпопуларната игра од борбечкиот жанр.

Brutal Flying Kick Knockout By Siam Petchnapachai!

Brutal Flying Kick Knockout By Siam Petchnapachai!Credit: @MaxMuayThai

Posted by MMA 24/7 on 2018 m. kovo 17 d.

.

print