Бронзен медал за Елмедин Сејфулаху на „Петко Сираков“ во Бугарија (ФОТО)

Елмедин Сејфулаху го освои бронзениот медал на Меѓународниот турнир Петко Сираков во Благоевград, Бугарија.

Сејфулаху во првото кло Славеше против Стилијан Илиев од Бугарија 6-1, а во второто изгуби од Украинецот Андреј Јанчденко 4-6, додека во борбата за бронзениот медал го совлада Романецот драгичи Дариуј.

print