Брајан Ортега: Бев подготвен да умрам во кафезот

Брајан Ортега покажа големо срце во борбата со Макс Холовеј, иако изеде многу ќотек тој бил подготвен да се бори до самиот крај. Лекарите не му дозволија T-Сити да продолжи по завршувањето на четвртата рунда, бидејќи имаше многу штета и окото му беше затворено. Денес,Ортега рече дека бил подготвен да се бори до смрт.

„Лекарот ја запре битката и се согласив. Со скршен нос и палец бев подготвен да умрам во кафезот. Минатата ноќ беше на Макс, но ќе се вратам. И благодарам на сите што ме поддржаа и ми веруваа“.

.

print