Бојан Мијалев поразен со прекин, Серген Демиров ќе се бори за финале на Војводинска ракавица

 

Бојан Мијалев (46-49 кг) е поразен со прекин во првата рунда на Меѓународниот боксерски турнир „Војводинска ракавица“ во Суботица – Србија, од Индиецот Синг Барун Шаголшем.

Мијалев имал фуриозен старт, но едно невнимание Шаголшем го погаѓа во стомакот со што борбата завршила со прекин.

Утре настапува Серген Демирови ќе се бори домашниот боксер Слободан Јовановиќво полуфиналето.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...