Бошко Стаменковски ќе учествува на Светското првенство во САД

Бошко Стаменковски ќе учествува на Севсткото првенство  во пауерлифтинг, бенч и дедлифт во Атланта, САД, од 20 до 25 септември.

На Стаменковски му е одобрена и визата, така што може да очекуваме добар резултат.

Ipon.mk

print