Бобан Данов од Русија во Косово на спаринг со Егзон Шаља (ФОТО)

 

Бобан Данов од Светското самбо првенство во Сочи – Русија, директно змаина во Призрен, Косово, каде што му спарира на албанскиот борач Егзон Шаља.

Шаља се подготвува за Државното првенство на Албанија и му треба спаринг партнер од калибарот на Данов кои се реткост во регионот. Но, во прашање е и долгогодишно пријателство.

Ipon.mk

 

 

print

Можеби ќе ви се допадне...