Берат Јакупи пискаше од болка…!

berat na zabar

Подготвувајќи се премиерниот настап во Карате 1 Премиер лигата во Истанбул, на Берат Јакупи му ги средија забите!

Д-р Гаши го среди и на крај се помирија!

ipon.mk

print