Бени Османоски утре влегува во машка борба со Јуријс Орловс во Рига

Бени Османоски успешно го помина мерењето за настанот „Кинг оф кингс“ во Рига, Латвија, за Светскоро Гран при.

Бени утре ќе се бори против јуријс Орловс од Латвија до 85 килограми во К-1.

Османоски најавува машка борба и оди на победа, затоа што добро е подготвен и има искуство од претходниот настап во Естонија од истиот настан.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...